Jeg har 1 fri plads pr 1 april 2023

Du er velkommen til at blive skrevet på en venteliste. Det koster 150 kr at blive skrevet op, som kan overføres på mobile pay 60755019.

Det er vigtigt for mig, – at alle som er interesseret i at være her i AlvasHave og som ønsker at komme på besøg og blive skrevet på venteliste – er aktive i at vise en forsat interesse. På den måde undgår jeg, at skulle skrive og ringe til dem som det ikke længere er aktuelt for, – når pladsen opstår. Mange oplever nemlig at deres bolig situation, eller andet ændrer sig, imens de står på ventelisten.  Så derfor vil jeg være glad for du giver mig besked, hvis du ikke længere ønsker at stå på ventelisten.

Du skal skrive til mig på mail, med ønsket om at blive skrevet op. Der skal jeg have følgende oplysninger:

  1. Forældres navn, adresse, mail og telefonnummer.
  2. Barnets navn og fødselsdato.
  3. Ønsket start og slut dato.

Som udgangspunkt ønsker jeg, at børnene bliver i AlvasHave i tiden frem til de skal i børnehave .

Jeg bruger rigtig meget tid på at lære det lille barn og lære jer at kende og få en lille og god gruppe børn til at lære hinanden at kende.  Derfor ønsker jeg ikke, at få det, jeg vil kalde “svingdørs-børn” ind i min gruppe af børn. Det skaber utrolig meget uro og en ustabil gruppe for børnene, at der hele tiden er nogen, der kommer og går (vuggesturevilkår)- og det giver ikke den balance i hverdagen, jeg ønsker for børnene. Det er meget forvirrende både for det lille barn som starter op hos mig – og for de andre børn. Naturligvis er der livsvilkår, der gør, at der sker ændringer i ens liv, som job vilkår , skilsmisser eller flytninger,  men da jeg sætter barnets og børnenes trivesel i første række, er dette vigtigt at have i tankerne, hvis man ønsker at være her i Alvas Have.

Idet jeg hidtil har været så heldig, at have flere børn på venteliste, så tager jeg ikke børn ind som venter på vuggestueplads. Jeg vil også opfordre til, – såfremt du er virkelig interesseret, – at du responderer hurtigt, når du bliver tilbudt en plads eller et besøg, da mange går forgæves.